FAPAC

La FaPaC respecta la diversitat d'opinió de les famíllies

La FaPaC reitera el seu respecte a la diversitat d'opinió de les famílies federades, com a entitat plural i diversa que és. La federació entén que la diversitat és el valor i la força de les més de 2.200 AMPA associades i respecta la pluralitat de la nostra gran base social.
 
 
COMUNICAT DE PREMSA 
 
La FaPaC reitera el seu respecte a la diversitat d'opinió de les famílies federades 
 
 
Barcelona, 4 d'octubre de 2017
 
 
La Federació d'Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, vol recordar que, com a entitat plural i diversa que representa prop de 500.000 famílies d'arreu del país, està al costat de totes les mares i pares, respectant la seva diversitat en el sentit ampli de la paraula -entorn social, ètnia, religió, ideologia, etc-, i les seves manifestacions i opinions, tant les majoritàries com aquelles minoritàries.  
 
La Federació entén que la diversitat és justament el valor i la força de les més de 2.200 AMPA associades i respecta la pluralitat de la nostra gran base social. En aquest sentit, no ens podem permetre cap gest ni actitud que promogui la segregació i l'estigmatització dels nostres infants i joves, sigui pel motiu que sigui, especialment en un entorn clau com és l'escolar i educatiu.  
 
Especialment en aquests temps convulsos que estem vivint, la FaPaC defensa la democràcia i la llibertat d'expressió. La Federació ha condemnat, condemna i condemnarà qualsevol acció que atempti contra els drets humans. Així ho ha fet durant aquests dies -com a una de les entitats membres de la Taula per la Democràcia-, i així ho continuarà fent, fidel als seus valors com a Federació que defensa una escola pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa. 
 
Lluny de la confrontació, l'actitud pacífica i el respecte és la nostra gran basa com a societat.
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats