FAPAC

Debat Electoral Educació: Les propostes dels polítics

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa hem organitzat un Debat Electoral en clau educativa per escoltar les propostes de les set formacions polítiques amb representació parlamentària que concorren a les properes eleccions del 21D. Vegeu el vídeo del debat.

Dimecres 13 de desembre, a l'Escola Ramón Llull, els principals partits polítics han compartit un mateix espai per donar a conèixer les seves propostes electorals en un debat sobre educació moderat pel coordinador d'El Diari de l'Educació, Pau Rodríguez. El model d'escola catalana, la lluita contra la segregació i el finançament del sistema educatiu han estat els tres grans blocs en els quals s'ha dividit l'acte. També hi ha hagut espai per a les preguntes del públic assistent que no ha desaprofitat l'ocasió per posar sobre la taula temes concrets com són la cobertura de les beques menjador, l'estat de l'Acord Marc de menjadors escolars, l'aposta per la Formació Professional, o l'educació d'adults.

Descarregar COMUNICAT DE PREMSA: El MUCE reclama a totes les forces polítiques compromís unànime per garantir més inversió en educació.

> Vegeu vídeo al Youtube

 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats