FAPAC

Les AMPA de Barcelona celebren Assemblea: Dissabte 27 gener

Les AMPA de la ciutat de Barcelona celebrem la nostra Assemblea dissabte, 27 de gener, a l'Escola La Llacuna del Poblenou. Animem a totes les associacions de mares i pares a assistir a la trobada durant la qual s'aprovarà el pla d'actuació per aquest any. 

 
ASSEMBLEA TERRITORIAL BARCELONA CIUTAT
 
Dissabte, 27 de gener
Escola La Llacuna del Poblenou
De 9.30 a 14.30h
 
INSCRIVIU-VOS A L'ASSEMBLEA:
 
Us preguem que us hi inscriviu prèviament per facilitar-nos l'organització. Empleneu el FORMULARI INSCRIPCIONS
 
Prop de 300 AMPA de la ciutat de Barcelona estan cridades a participar en l'Assemblea Territorial de la FaPaC, una trobada que permetrà posa en comú les inquietuds i problemàtiques que comparteixen les associacions de mares i pares de la ciutat.
 
La trobada tindrà un espai d'informació i debat entorn als nous criteris d'adscripció a la secundària que properament anunciarà el Consorci d'Educació de Barcelona. 
 
La importància de l'assemblea és cabdal perquè les AMPA assistents aprovaran un pla amb les seves propostes conjuntes i accions a dur a terme durant els propers mesos per incidir en les polítiques educatives de la ciutat.
 
DOCUMENTACIÓ D'INTERÈS:
 
Podeu descarregar i consultar els documents relacionats amb la trobada d'interès per a les AMPA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats