FAPAC

FaPaC Maresme-Vallès Oriental: Sandra Becerril, nova presidenta

Sandra Becerril és la nova presidenta de la junta territorial de la FaPaC al Maresme-Vallès Oriental, escollida en l'Assemblea celebrada el 7 d'abril a Premià de Mar, on es va aprovar el pla de treball centrat en la lluita per la qualitat educativa i la igualtat d'oportunitats.

 
En el marc de l'Assemblea Territorial, Sandra Becerril, de l’Associació de Familiars d’Alumnes (AFA) de l’escola Can Manent (Cardedeu) va ser escollida nova presidenta de la junta territorial de la FaPaC Vallès Oriental-Maresme en substitució de Mario Parra, de l’AMPA de l’escola Soler de Vilardell (Sant Celoni), després de dos anys en el càrrec. 
 
La trobada va servir per fer un repàs a l'activitat de la federació al territori, així com per aprovar el pla de treball per als propers mesos durant els quals es treballarà per continuar defensant l'educació pública davant els intents de privatització. Es farà un esforç per reclamar més inversió, per garantir la qualitat i per millorar la planificació educativa. D'altra banda, es continuarà defensant un menjador escolar universal i gratuït i apostant pel model institut-escola per tal de no perpetuar la segregació. Precisament, aquesta serà una de les altres línies de treball amb l'objectiu d'aconseguir una igualtat real d'oportunitats en l'educació, amb més recursos per a l'alumnat amb NEE i amb una política pública d'innovació educativa global. 
 
De forma concreta, es va presentar una nova proposta de distribució de les Comissions de Garanties d'Admissió (CGA) per dotar-les d'un caràcter més participatiu i amb més influència de les famílies. Comissions que donin opció a les famílies a assistir a les reunions permanents entre CGA i CGA. També, per millorar l’agrupació territorial actual, que hauria de respondre a criteris de proximitat i lògica de matriculació per tal d'abordar millor les necessitats educatives de la zona.
 
 
 
 

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats