FAPAC

Jornada de debat "Educació intercultural: la qüestió religiosa"

Com s’implementa la interculturalitat a les escoles públiques? Quines experiències podem trobar als centres escolars que respecten la diversitat cultural? I, en relació a això, es respecta el dret a la llibertat religiosa?

La FaPaC organitza el pròxim divendres 26 d’octubre la jornada de debat “Educació intercultural: la qüestió religiosa”, a l’Escola Collaso i Gil de Barcelona. A partir de les 18hs de la tarda, es compartiran reflexions teòriques i pràctiques d’interculturalitat als centres escolars públics per esbrinar si realment es respecta la diversitat cultural i religiosa entre l’alumnat.

Durant la primera part de l’acte, hi haurà una taula de ponències amb diferents veus especialistes en educació intercultural i, seguidament, es donarà pas a una taula d’experiències d’interculturalitat dins l’espai educatiu on es parlarà en primera persona de la realitat sobre aquesta qüestió a les aules públiques.

Hi haurà una pausa cafè a càrrec de la cooperativa Diomcoop i un servei d’acollida d’infants amb el taller teatral “Els tres amics” de la Xarxa BCN Antirumors.  

A continuació, us detallem el programa de la jornada:

Més imatges


FAPAC. Tots els drets reservats