FAPAC

Qui som?

Voluntaris de tot Catalunya. Gent de les AMPA.

 

La FaPaC està formada per un gran grup de col·laboradors que estem per tot el territori de Catalunya.

(Veure mapa)

 

 

 

 

Quines persones poden ser voluntàries?

Qualsevol persona, major de 18 anys, amb ganes de participar per una educació de qualitat, laica,equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa. No es necessita cap formació específica. Cal que entri a participar en alguna de les comissions especificades en la secció "Qui som" de la nostra web.
 
Què han de fer les persones voluntàries?
Construir una bona relació basada en la confiança, afavorint el treball en equip. Aportar des de la seva experiència i coneixements. Tenir en compte algunes actituds com l’escolta activa, la cooperació, donar suport en les demandes i necessitats de la comissió. Haurà d'omplir la fitxa d'alta, i signar el document de sessió de dades i imatge.
 
Què oferim?
L'oportunitat de participar en la construcció d'una educació millor per als nostres infants. Se l'informarà de totes les accions, que es realitzin a la comissió. Podrà participar de totes aquelles formacions que organitzi la FaPaC.
 
On tindrà lloc el voluntariat?
Principalment, es treballa per correu electrònic, també podrà accedir a les seus de la FaPaC, per desenvolupar la seva tasca. Tindrà accés a la part de la intranet que contingui la infomació necessària per participar de la comissió.
 

Organització:

L'actuació de la FaPaC es decideix en els diferents espais de participació on també s'escullen els òrgans de govern d'entre els representants de les AMPA Federades.FAPAC. Tots els drets reservats