FAPAC

Nou número revista Temps d'AMPA

PortdaHem publicat el número 7 de la nostra revista Temps d'AMPA. El dossier central està dedicat al model d'escola catalana. Els trastorns d'aprenentatge, el PEC i la manca d'excel·lència en l'educació són altres temes que tractem. La publicació s'envia a tots els centres educatius de Catalunya.

Nou número revista Temps d'AMPA

Nou número revista Temps d'AMPA

PortadaEl número 5 (estiu 2010) de la revista Temps d'AMPA parla dels temes que més preocupen al moviment de pares i mares d'alumnes de Catalunya i recull l'activitat del dia a dia de la federació. El dossier central està dedicat a la gestió de la diversitat a les aules. Temps d'AMPA s'envia a tots els centres educatius de Catalunya.

Visualització

Publicat el número 4 de la revista TEMPS D'AMPA

PortadaEl nou número de la revista Temps d'AMPA s'acaba de publicar amb una nova imatge, noves seccions, i una filosofia renovada per ilustrar millor l'activitat de les AMPA i donar a conèixer el seu paper.

Durant aquests dies, la revista arribarà a les AMPA. Mentrestant, us convidem a fer-hi una ullada!

VISUALITZACIÓ

Temps d'AMPA, n. 3

El número 3 de Temps d'AMPA porta el posicionament de la FaPaC davant la Llei d'Educació de Catalunya, el debat sobre els espais de benvinguda educativa, i molts altres temes d'interès per al moviment de pares i mares d'alumnes.

VISUALITZACIÓ


Temps d'AMPA, núm 2

PortadaJa tenim el número 2 de Temps d'AMPA en format PDF. Podeu localitzar els continguts mitjançant els enllaços que trobareu seguint l'índex d'aquesta nota. 

VISUALITZACIÓ

Neix "Temps d'AMPA", la nova revista de la FaPaC

PortadaUs presentem el primer número de Temps d'AMPA, que vol ser una eina al servei de les AMPA i amb voluntat d'afavorir-ne la participació.

VISUALITZACIÓ

Arxius per descarregar


FAPAC. Tots els drets reservats