FAPAC

Jornada "Innovem junts la secundària"

Data i hora: 
Ds, 25/11/2017 - 09:30 a 13:30

La FaPaC organitza , amb altres entitats de la comunitat educativa , una jornada oberta per analitzar els canvis i mecanismes necessaris per innovar a l'etapa educativa de la secundària , un repte que encara estàpendent. Dissabte 25 de novembre , a Salt (Girona)

Des de fa temps estem dient que cal innovar la secundària , que s’adigui més amb els reptes socio-educatius del s.XXI. Tot i que es plantegen moltes propostes , no s’acaben d’implementar ni generalitzar en els nostres instituts. Per això , creiem que és imprescindible posar fil a l’agulla per impulsar canvis reals i necessaris. I fer-ho junts , comptant amb el professorat , però també amb les famílies , el propi alumnat i tots aquells agents de l’entorn que hi puguin contribuir. Per donar aquest impuls i fer passos endavant com a comunitat educativa us animem a participar d’aquesta Jornada Oberta “Innovem juntsla secundària” que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a Salt.

si salvador sunyer i aimeric , s/n , Carrer de Miquel Martí i Pol , 17190 Salt , Girona , Espanya (Calendari: FaPaC ·(Públic)·)


FAPAC. Tots els drets reservats