FAPAC


Benvinguts a la AMPApèdia, l'enciclopèdia lliure de la FaPaC


Aquest és un projecte col·lectiu destinat a construir una base de coneixement útil per al moviment associatiu dels pares i mares dels alumnes. Esperem que us sigui útil per a les vostres consultes i, si pot ser, esperem que hi afegiu també les vostres aportacions.

Per crear nou contingut heu de registrar-vos a la web, i després aneu aquí.

Per a qualsevol dubte consulteu l'ajuda.

Animeu-vos a crear un article sobre la història de la vostra AMPA o el vostre centre educatiu. També podeu fer un article sobre algun coneixement que teniu.


Nota: La FaPaC no se'n fa responsable de la veracitat dels continguts dels articles creats. Si trobeu alguna cosa incorrecta o difamatòria, sisplau fes-nos-ho saber per rectificar-ho.


 

Categories

Pàgina Aleatòria

Educació Secundària Obligatòria (ESO)

Introducció

L'Educació Secundària Obligatòria (ESO) és el període del que es correspon amb l'educació secundària des de la implantació de la LOGSE.

Biografia Aleatòria

Duoda, comtessa de Barcelona

Duoda va ser comtessa de Barcelona durant uns divuit anys al segle IX. Va ser una princesa d'origen no del tot conegut, encara que hom la fa pertanyent a alguna família de l'alta noblesa carolíngia. Es va casar amb Bernat, duc de Septimània, amb qui va tindre dos fills, Guillem i Bernat i una filla, .

Història Aleatòria


CEIP Montserrat (Vayreda de Lladó)

Aquesta és la història del CEIP explicada a l'auca:

 

Auca de l'Escola de Lladó

Segona part de l'auca

Tercera part de l'auca


FAPAC. Tots els drets reservats