FAPAC


Benvinguts a la AMPApèdia, l'enciclopèdia lliure de la FaPaC


Aquest és un projecte col·lectiu destinat a construir una base de coneixement útil per al moviment associatiu dels pares i mares dels alumnes. Esperem que us sigui útil per a les vostres consultes i, si pot ser, esperem que hi afegiu també les vostres aportacions.

Per crear nou contingut heu de registrar-vos a la web, i després aneu aquí.

Per a qualsevol dubte consulteu l'ajuda.

Animeu-vos a crear un article sobre la història de la vostra AMPA o el vostre centre educatiu. També podeu fer un article sobre algun coneixement que teniu.


Nota: La FaPaC no se'n fa responsable de la veracitat dels continguts dels articles creats. Si trobeu alguna cosa incorrecta o difamatòria, sisplau fes-nos-ho saber per rectificar-ho.


 

Categories

Pàgina Aleatòria

Compromís per a l'Educació en Catalunya

Document elaborat en el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) l'any 2005, que va ser fruit de tot un any de discussions i debats al voltant de diversos eixos. Conté propostes sobre el procés que hauria de conduir a un Pacte per l'Educació de Catalunya i una Llei d'Educació de Catalunya. A part de la idea del pacte contenia elements novedosos en quant a la proposta de l'articulació d'un servei públic educatiu, una redefinició de la carrera professional dels docents i la implantació de la cultura de l'avaluació.

Biografia Aleatòria

Milà i Fontanals, Manuel

Manuel Milà i Fontanals (1818, Vilafranca del Penedès - 1884) fou un filòleg, erudit i escriptor català. Se'l considera un dels impulsors de la Renaixença, gràcies als seus esforços en la restauració dels Jocs Florals, i en el camp de l'ortografia.

Història Aleatòria


CEIP Àngel Baixeras (Barcelona)

Logo de l'escolaEl CEIP Àngel Baixeras va rebre el nom del seu mecenes, l’arquitecte Àngel Baixeras, que va ser qui va obrir la ciutat al mar mitjançant la Via Laietana. Per tal de donar una educació als fills i filles de la classe treballadora, va deixar uns diners (500.000 pts) per construir una escola. L’escola es va inaugurar al 1923 i ha estat centre educatiu des de aleshores.
Està situada al districte de Ciutat Vella de la ciutat de Barcelona, concretament al Barri Gòtic. A una banda ens separa la Via Laietana del Casc antic, a la part del davant ens separen uns quants edificis, entre ells l’edifici de correus, del mar i del barri de la Barceloneta. A l’altra banda, i fins a les Rambles trobem el barri gòtic amb els seus emblemàtics monuments, com la Catedral, l’Ajuntament, la Generalitat, la Plaça del Rei, i un llarg etc.


FAPAC. Tots els drets reservats