FAPAC


Benvinguts a la AMPApèdia, l'enciclopèdia lliure de la FaPaC


Aquest és un projecte col·lectiu destinat a construir una base de coneixement útil per al moviment associatiu dels pares i mares dels alumnes. Esperem que us sigui útil per a les vostres consultes i, si pot ser, esperem que hi afegiu també les vostres aportacions.

Per crear nou contingut heu de registrar-vos a la web, i després aneu aquí.

Per a qualsevol dubte consulteu l'ajuda.

Animeu-vos a crear un article sobre la història de la vostra AMPA o el vostre centre educatiu. També podeu fer un article sobre algun coneixement que teniu.


Nota: La FaPaC no se'n fa responsable de la veracitat dels continguts dels articles creats. Si trobeu alguna cosa incorrecta o difamatòria, sisplau fes-nos-ho saber per rectificar-ho.


 

Categories

Pàgina Aleatòria

Dislèxia

La dislèxia és el trastorn per excel·lència del llenguatge escrit. Les persones que pateixen dislèxia es caracteritzen per tenir una lectura i escriptura pobres. La lectura de les paraules no és global, sinó síl·laba a síl·laba o fins i tot so a so. Poden ometre, substituir i invertir lletres a l'hora de llegir. No veuen la paraula globalment a primer cop d'ull, l'han de desxifrar. A l'hora d'escriure poden presentar disgrafia (dificultat en la cal·ligrafia) i cometen faltes d'ortografia arbitrària (regles ortogràfiques) i d'ortografia natural (es poden equivocar ja en fer el pas de fonema a grafema substituint-lo o ometent-lo).

Biografia Aleatòria

Cid i Pañella, Marta

Marta Cid i Pañella (Amposta, 29 de juliol de 1960) és una política catalana membre d'Esquerra Republicana de Catalunya i diputada al

Història Aleatòria


CEIP Joan Maragall (Sant Andreu de la Barca)

L'escola Joan Maragall és la més antiga de Sant Andreu de la Barca. Va ser inaugurada el curs 1969-1970, i durant els primers anys, malgrat estar construïda en la seva totalitat, tenia aules a diversos locals.

Amb el pas del temps l'escola es va quedar insuficient en quant a espais i mitjans per portar a terme un ensenyament de qualitat, i al setembre de 1995, després d'un curs i mig amb alumnes i mestres repartits per diferents espais i escoles, es va inaugurar l'escola actual que reuneix totes les condicions necessàries per assolir els objectius que ens proposem.

 


FAPAC. Tots els drets reservats