El conjunt de l’oferta formativa de la FaPaC per a les AMPA i les famílies s’articula al voltant de dos eixos:

Activitats formatives que es realitzen:

FORMACIÓ ONLINE

FORMACIÓ PRESENCIAL

2019-10-21T23:56:24+02:00

Curs de gestió bàsica per a AMPA/AFA

Adreçat a totes les persones que col·laboren o s’incorporen a les AMPA/AFA de qualsevol municipi. L’objectiu és donar eines per facilitar l’organització de l’AMPA, d’acord a la legislació associativa vigent. Donem a conèixer la informació rellevant sobre el funcionament i l’organització de l’AMPA/AFA i del centre educatiu. També potenciem el desenvolupament de recursos, procediments i estratègies per a que les ganes de participar es puguin materialitzar en accions i propostes concretes que enriqueixin el projecte educatiu del centre

Veure cursos disponibles
2019-09-18T22:37:39+02:00

Curs / Taller “Tothom a l’AMPA”

Activitat formativa de vàries sessions (depenent si és curs o taller) que ofereix orientacions i recursos per tal d’enfortir l’associació, i potenciar la participació de totes les famílies del centre, atenent a la diversitat cultural de les mateixes. I es crea un pla d’enfortiment específic per a cada AMPA participant, especificant els objectius, les accions a realitzar i com dur-les a terme. FORMACIÓ PRESENCIAL

CURS ANUAL

Aquest curs anual de la FaPaC s’ofereix una vegada a l’any,  amb l’objectiu d’actuar com a agent de formació sobre grans temes que afecten directament a la qualitat de l’educació pública i que s’integren en el treball constant que la federació desenvolupa en defensa de l’educació pública a Catalunya.

En el curs 2018/19 es va fer la primera edició del Curs Anual de la FaPaC amb el títol “L’educació inclusiva”, entenent que no es pot parlar del dret fonamental a l’educació -universal i gratuïta- si el sistema educatiu públic no és inclusiu. El curs es va desenvolupar en quatre sessions diferenciades per blocs temàtics, i per la tarda. Les sessions eren en modalitat presencial, però també es van poder seguir i comentar en directe per streaming i també a través de les xarxes socials.

Veure I Curs Anual 2018/2019

Si vols estar al dia sobre l’actualitat del sector educatiu, subscriu-te al nostre butlletí.

Rebràs al teu correu tota la informació sobre les nostres campanyes, actes i serveis disponibles.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE Federació de Pares i Mares d'Alumnes - Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a assessorament@fapac.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.